Warning: Constant SCRIPT_DEBUG already defined in /customers/b/b/9/pizzeriamariefreds.se/httpd.www/wp-content/themes/wp_hot_restaurant/header.php on line 5 PASTARÄTTER | Pizzeria

Öppet Tider

Servering & Avhämtning

Mån-Fre 10:30 - 21:00

Lör-Sön 11:00 - 21:00

Nygatan 5, Mariefredtreet

Tel: 0159-100 30

PASTARÄTTER

PASTARÄTTER 135:-

1. FETTUCINE AL POLLO Kyckling, soltorkade
tomater, purjolök, spenat, olivolja, vitlök, sambal
2. FETTUCINE AL GORGONZOLA Skinka,
gorgonzola, lök, gräddsås, köttfärssås
3. FETTUCINE ALLA PEPPINO Kyckling, purjo
lök, olivolja, spenat, curry, grädde
4. OXFILÉ PASTA Oxfilé, f.champinjoner, vitlök,  130:-
grädde, f.tomat, chilipeppar, rödvinsås
5. CARBONORA Lök, bacon, svartpeppar, grädda, äggula
6. FETTUCINE ALL AVOCADO Avocado, räkor,
vitlök,chilipeppar, sambal
7. RIGATONI A LA PARMA F.tomat, lök, persilja,
gorgonzolaost, parmaskinka
8. FETTUCHINI AL FRUTTI DI MARE Scampi,
räkor, vitlök, chili, grädde, t.sås, krabba, grön musslor i skal
9. RIGATONI AL VEGETARIANE F.champinjoner,
lök, aubergine, zucchini, oliver, kronärtskocka,
f.paprika, f.tomater, grädde, tomatsås
10.DELO CHEF Räkor, broccoli, f.vitlök, pesto,
parmesanost
11.PENNE CON CARNE Fläsklé, broccoli,
f.champ, purjolök, parmesanost
12.PASTA BOLONESE Köttfärssås, spaghetti

GRATINERADE PASTARÄTTER 135:-

14. PASTA POLO Kyckling, f.paprika, lök, curry, grädde
15. LA GORGONZOLA Purjolök, f.champinjoner, gorgonzola, grädde
16. NOSTRO MODO Räkor, skinka, grädde
17. ALPECHINO PASTA Oxfilé, lök, f.champinjoner, tomat&grädsås 140:-
18. LASAGNE AL FORNO Köttfärssås, ost 120:-

 

QR Meny

today's special Ladda ner vår meny som PDF-fil Menyn laddar du ner genom att klicka på denna text eller utnyttja QR-koden till höger.Ladda ner en QR-läsare för Android Ladda ner en QR-läsare för iPhone

.

Vår koncept

Vår koncept har alltid varit att laga god mat av färska råvaror för att nå den höga kvalitén. Maten som du äter hos oss ska motsvara dina förväntningar och vara värt priset. Vi eftersträvar en vänlig mottagande av våra gäster. Att du som gäst blir nöjd och belåten är motivationen som gör att vi alltid håller ribban högt